Aanleg van zwemvijvers

Vanaf heden kunnen de mensen ook terecht bij RW Construct voor het realiseren van zwemvijvers of natuurlijke zwembaden. Onze baden en vijvers worden op natuurlijke wijze gezuiverd, zonder het gebruik van chemicaliën. Bent u op zoek naar een duurzaam en innovatief natuurzwembad van hoge kwaliteit, dat volledig op uw wensen wordt afgestemd? Wij ontwerpen en realiseren uw droomzwembad!
Deze zullen gesteld en gegoten worden in beton (in plaats van metselwerken).

Hieronder vindt u een opsomming van onze werkzaamheden. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie.

aanleg zwemvijver
zwemvijver-2

Wij zorgen voor alles

  • Ontwerpen van een zwemvijver dat perfect bij u past,
  • Uitgraven van zwemvijver,
  • Stellen en gieten ter plaatse van de zwemvijver,
  • Volledige afwerking rondom de zwemvijver (plaatsen van boordstenen, klinkers, terrassen in natuursteen,…)
  • Ook na de aanleg van uw zwemvijver of natuurlijk zwembad kunt u rekenen op de vakmensen van RW Construct. Van het opstarten tot afsluiten van het bad. Zo kunt u zorgeloos het hele jaar rond genieten van een kristalheldere zwemvijver.

Waarom kiezen voor een zwemvijver?

Waarom zou je een klassiek zwembad verkiezen als je ook voor een zwemvijver kan opteren? Een zwemvijver is gezonder voor de huid, ogen en ademhalingsstelsel en voor het milieu. Een zwemvijver is ook goedkoper in onderhoud mits enkele simpele basisregels in acht genomen. Bovendien brengt een zwemvijver leven in de tuin en is het esthetisch mooier dan een afgedekt zwembad. Ook kunnen we met afwijkende vormen en maten aan de slag. Kortom een zwemvijver van RW construct is een echte aanrader! Contacteer ons vrijblijvend voor opties en prijzen.