Herstellen of nieuwbouw plat dak

Plat Dak – Strak en meestal goedkoper.

Bij platte daken gebruikt u de grondoppervlakte op uw bovenverdieping optimaal. En geeft u uw pand een strakke look. Bovendien is een plat dak meestal ook iets goedkoper dan een hellend dak.

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige installatie van platte daken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds de waterdichtheidsmaterialen fel verbeterd zijn, zijn platte daken aan populariteit aan het winnen. Ook leent het zich uitstekend tot installatie van lichtkoepels, lichtstraten en ventilatie elementen.

Bij platte daken vindt regenwater iets moeilijker zijn weg naar de riolering. Daarom is het uiterst belangrijk dat de dakconstructie correct is aangelegd.

platte-daken-renovatie-crop

Nieuwbouw of renovatie plat dak

plat-dak-nieuwbouw-crop

Schakel ons in voor zowel de plaatsing als de renovatie van platte daken

Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van platte daken, zowel bij nieuwbouwpanden als renovatiewerken. Wij verzorgen de professionele plaatsing of herstelling van uw plat dak en voorzien tevens in een kwalitatieve afwerking.

Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij steeds een perfect afgewerkt plat dak kunnen opleveren, ongeacht de omvang of de gebruikte materialen.

Isoleren plat dak

Wist u dat er ook bij platte daken de mogelijkheid is om het dak te isoleren? In deze gevallen wordt dan eerst een isolatie op het dak gelijmd waarover vervolgens het bekende EPDM gelegd wordt.

Uw dakisolatie bewijst pas haar nut, als ze vakkundig geplaatst is. Wij plaatsen isolatie volgens de regels van de kunst en gebruiken daarvoor de beste materialen en merken.

herstellen-plat-dak-crop